AK Parti mitingine partilerden tepki!

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Trabzon’da gerçekleştirdiği görkemli mitinge muhalefet partilerinden ilginç değerlendirmeler geldi. Trabzon tarihinin en kalabalık mitingiyle ilgili CHP İl Başkanı Yavuz Karan, “Çok taşıma yaptılar. Erzurum’dan

AK Parti mitingine partilerden tepki!
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Trabzon’da gerçekleştirdiği görkemli mitinge muhalefet partilerinden ilginç değerlendirmeler geldi. Trabzon tarihinin en kalabalık mitingiyle ilgili CHP İl Başkanı Yavuz Karan, “Çok taşıma yaptılar. Erzurum’dan bile 120 otobüs geldi” şeklinde konuştu.
 
Demeli: Kars’tan 7 Otobüs
 
MHP İl Başkanı Muammer Demeli ise, Karan gibi dışardan destek geldiğini iddia etti. Demeli, “Siz görmediniz. 25, 53, 29 plakalı arabalar şehrin her tarafında vardı. Ben havaalanı tarafında 7 tane Kars plakalı otobüs gördüm. Karşılaştırmayı bu gerçekleri gözönüne alarak yapalım” dedi.
 
Çizmecioğlu: Akıl Tutulması...
 
SP İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu ise, Tayyip Erdoğan’ın alanlarda bir karşılığı olduğunu belirterek, bu kadar ilginin akıl dışı olduğunu söyledi. Çizmecioğlu, “Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi nereye getirdiği ortadayken, halkın bu kadar destek vermesine ‘akıl tutulması diyorum’ Halkımızın aklı tutulmuş. Başka birşey demiyorum” dedi. 
 
 
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Trabzon’da gerçekleştirdiği görkemli mitinge muhalefet partilerinden ilginç değerlendirmeler geldi. Karan, AK Parti’nin mitingine Erzurum’dan 120 otobüs geldiğini iddia ederken, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “Biz AKP gibi taşımalı miting yapmıyoruz. Biz Trabzon’un yereline miting yaptık” dedi. En ağır eleştiriyi ise SP Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, “Bunca gerçek ortada iken mitinge gidenler akıl tutulması yaşıyor” dedi.
 
KARAN: ERZURUM’DAN 120 OTOBÜS GELDİ!
 
CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, “AK Parti mitingi güzel oldu, kalabalık vardı ama çok taşıma vardı. Mitingi günü saat 12.00’da Maçka yolundan kente 120 tane Erzurum’dan gelen otobüs girdi. Çok taşıma yaptılar. Coşku yoktu. Taşıma yapmalarına rağmen çok ahım şahım bir kalabalık da yoktu. Çarşıbaşı’ndan araba kaldırmışlar. Trabzon’da işi olanlar da bu ücretsiz arabalarla işlerini halletmiş oldular. O anlamda iyi oldu. Ben daha kalabalık bir miting bekliyorum ama olmadı. Bir de şu dikkatimi çekti. Miting bittikten sonra ben miting alanındaydım. Seçim koordinasyon Merkezi’nin yanında olunca miting alanından geçtim. Yerlerde 2-3 bin tane AKP bayrağı gördüm. Çiğnenmiş, atılmış, herkes atmış bayrakları. Bizim mitinglerde hiç kimse CHP’nin kendi bayrağını çiğnemez. Bu bana ilginç geldi.”
 
DEMELİ: KARS’TAN 7 OTOBÜS GETİRDİLER
 
MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “MHP ondan bir gün önce miting yaptı. MHP miting yaptığında sahilde, Boztepe’de ya da orda burada hiç yabancı plakalı araba gördünüz mü? Görmediniz. 25, 53, 29 plakalı arabalar şehrin her tarafında vardı. MHP miting yaptığı zaman Farozlusuyla, Boztepelisiyle, Yenicumalısıyla, ve ilçeleriyle yaptı. Ve müthiş miting oldu. Sizlerin de dediği gibi yerel bir mitingdi. Ben şahsi kendi gözlerimle eski karayolları yani havaalanındaki binanın önünde 7 tane Kars plakalı otobüs gördüm. Gittim resimlerini de çektim. Sanayi yolunda bütün otoparklar yabancı plakalı otobüslerle doluydu. Karşılaştırmayı buna göre yapalım. Biz miting Trabzonlularla yaptık. Türkiyelilere miting yapmadık. Trabzon’un yereline miting yaptık. Taşımayla hiç kimseyi buraya getirmedik. Trabzonlular bunu gördü. En az 100 kutlama yaptı.”
 
ÇİZMECİOĞLU: MİTİNGE GİDENLER AKIL TUTULMASI YAŞIYOR
 
SP Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, “Tayyip Erdoğan’ın alanlarda bir karşılığı var. Biz her zaman rahmetli hocamızın ifadesiyle beraber yani bu kadar gerçekler ortada iken mevcut iktidarın 2002 yılından bugüne kadar ülkeyi aldığı ekonomik, sosyal, siyasal, dış politikadaki gerçekler ortada iken, nereye getirdiği de ortada iken halkın bu kadar destek vermesine akıl tutulması diyorum. Halkımızın aklı tutulmuş. Bu kadar olumsuzluklar ortada iken mevcut AK Parti iktidarını, mevcut Başbakan’ı desteklemesi akıl tutulmasından başka izah edilemez. Bakın ülkenin borcu 3 misline çıkmış. 230 milyar dolardan 585 milyar dolarlara çıkmış.6 milyon kredi kartı varken bugün 59 milyon kredi kartlı olmuş.2013 yılında kredi kartıyla yapılan alışveriş miktarı 424 milyar TL olmuş. Yani gayri safi hasılanın yüzde 72 olmuş. Sanal ortamda dönen bir para var. Fakirleşen ve borçlanan bir halk var. Ortada bu gerçekler varken, miting alanını dolduran bu halkımızla ilgili akıl tutulmasından başka bir şey diyemiyorum ”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler