Aile İşi final bölümünde neler oldu? İşte detaylar

Büyük bir umutla yayın hayatına başlayan ancak beklenen reytingleri yakalayamayarak hayal kırıklığı yaşatan Aile İşi final yaptı.

Aile İşi final bölümünde neler oldu? İşte detaylar

Büyük bir umutla yayın hayatına başlayan ancak beklenen reytingleri yakalayamayarak hayal kırıklığı yaşatan Aile İşi final yaptı. Atv ekranlarında yayınlanan dizi reyting canavarına yalnızca 13 bölüm dayanabildi ve ekranlara veda etti.

Aile İşi final bölümü özeti

Hakan, sevdiklerinin zarar görmemesi adına Kudret'in tehdidine boyun eğer ve yaşadığı yeri terk eder. Arif ise savcılıkta ifade verdikten sonra köşeye sıkışmıştır ve artık onun için artık her yol mübahtır. Kudret'e emir vererek pazar yeri ile ekibin konağı alaşağı edilir. Artık yolun sonuna gelinmiştir. Hakan ise olayları öğrendikten sonra öfkeyle İstanbul'a giderek sözünü tutmayan Kudret'ten hesap sormak ister. Ece'nin herkesten gizlediği sır, tüm sorunları bir anda çözer. Arif, yaptıklarının bedelini ödemek için tutuklanırken, Ece'ye veda edecek olmanın hüznünü yaşayan 'Aile İşi' ekibini mutlu bir sürpriz beklemektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv