Ahmet Metin Genç projelerini açıkladı!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av Ahmet Metin Genç, projelerini açıklayarak, hedefimiz öncelikle insan dostu şehir anlayışımızı hâkim kılmak olduğuna vurgu yaparak şunları kaydetti. “Kimlikli vekişilikli şehirler” oluşturarak Trabzon un Ortahisa

Ahmet Metin Genç projelerini açıkladı!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av Ahmet Metin Genç, projelerini açıklayarak, hedefimiz öncelikle insan dostu şehir anlayışımızı hâkim kılmak olduğuna vurgu yaparak şunları kaydetti. “Kimlikli vekişilikli şehirler” oluşturarak Trabzon un Ortahisar’ın tarihi derinlikleri olan medeniyetimizi şehir tasavvurunu ihya etmektir. Bunuyaparken en modern, en ileri tekniklerden, yöntemlerden de yararlanacağız. Bizim hedefimiz yaşanabilir şehirler kadar güzel şehirler de meydana getirmektir. Öyle şehirlerimiz olmalı ki şairler ilham alsın. Öyle şehirlerimiz olmalı ki şarkılara konu olsun. Ressamlara ilham kaynağı, mimarlara, mühendislere, şehir plancılarına örnek olsun. Şehirlerimizin dili, felsefesi, kültürü olsun. İnsanımız kendi değerlerinden yola çıkıp dünya şehirleri inşa etsin. Şehir bizim için sadece insan topluluklarının yaşadığı bir mekân değil, insan dostu mekân demektir. Bizim kadim şehirlerimiz adeta insan ruhunun yansıması, cennet hayalininizdüşümüdür.

Şehir sadece insanın inşa ettiği değil, insanıda inşa eden canlı bir mekândır. İnsanı şekillendirir, geçmişini olduğu kadar bugününü ve yarınını da belirler. Çocuklarımızın hayallerini, düşüncelerini, ruhlarını yeşertir. “Biz” ve “bir” olma muhayyilesini inşa eder. AK Parti olarak amacımız, ülkemizi köylerinden büyük şehirlerine kadar her mekânda, insanımızı merkeze alacak şekilde en güçlü, en zengin ve en demokratikdüzeylere yükseltmektir. AK Parti olarak bunun için hizmet aşkıyla ve millet sevdasıyla her an iyi ve her an yeni işler yapmaya devam edeceğiz.

İŞTE O PROJELER...

Ortahisar ‘ın ve Trabzon’un tarihi mirasına yeniden ruh verecek. Her kesimden ve herkes tarafından heyecan duyacağı projelerimizi Milletimizle Trabzonlularla tek tek hayata geçireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın bu alanda AK Parti iktidarı AK Parti belediyeciliği kimsenin hayal bile edemediklerini hayata geçirdi. Bundan böylede devam edecektir. Bunun için dertli olmak lazım şevkli olmak lazım bu topraklara bu coğrafyaya sevdalı olmak lazım işte farkımız bu. AK Parti olarak amacımız, ülkemizi köylerinden büyük şehirlerine kadar her mekânda, insanımızı merkeze alacak şekilde en güçlü, en zengin ve en demokratik düzeylere yükseltmektir. AK Parti olarak bunun için hizmet aşkıyla ve millet sevdasıyla her an iyi ve her an yeni işler yapmaya devam edeceğiz.

 “Projelerimiz doğayla uyumlu ve doğayla barışık, çevre dostu, estetik, Trabzon’un tarih ruhunu ön plana çıkaran, kültürel ve sosyal alanda her kesim tarafından heyecan uyandıracak projeler olduğuna inanıyorum. Yeni kurulan Ortahisar ilçemizi Sayın Başbakanımızın hedeflediği 2023 vizyonuna taşıyacak projeler ile Ortahisar’a ve Trabzon’umuza hizmet etme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Hüner bir şehir bünyâd etmektir

Reâyâ gönlün âbâd etmektir.

Yani, asıl mesele şehir imar etmek olduğu kadar, halkın gönlünü âbâd etmek, ona mutluluk vermektir. Bunun için şehre gerçek ruhunu veren, orada yaşayan insanın huzuru ve mutluluğudur. Yapılar kadar kalpler, caddeler kadar duygular, şehirler kadar insanlar önemlidir.

Yerelde ve genelde yapılan bu hizmet kervanının devamı için;30 Mart yerel seçimleri, demokrasi ve milli iradenin güçlenmesi, Yeni Türkiye hayalinin yakınlaşması, 2023 hedeflerine ilişkin umudumuzun çoğalması açısından olduğu kadar, aynı zamanda, şehir ve medeniyet tasavvurumuzun da kesintisiz yolculuğu için son derece önemlidir.

30 Mart, başlattığımız dünya çapında projelerin milletimiz tarafından yeniden teyit edileceği, kendisine hizmet edenlerin arkasında durduğunu yüksek sesle haykıracağı bir tarih olacaktır.

Bizim, Türkiye’ye ve Trabzon’a ilişkin çok daha büyük hedeflerimiz var. Bu güzel ülkeyi, Cumhuriyetimizin 100.  kuruluş yıldönümü olan 2023’te, dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri konumuna yükseltmek, ekonomisiyle,  demokrasisiyle, refah seviyesiyle,  itibarına itibar, gücüne güç katmak istiyoruz.

Aynı şekilde ilçemiz Ortahisar ile birlikte İlimiz Trabzon’u 2023 yılında Türkiye’nin ilk 10 ili arasına yükseltmek için 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde milletin partisi olan Ak Parti ye destek ve dualarınızı bekliyoruz

Kültürel Belediyecilik Hizmet Belediyecilik Çevre Dostu Belediyecilik adına ne varsa Ortahisar da halkımızın hizmetine sunacağız bu anlamda projelerimizi Hükümetimizin ve Başbakanımızın desteğiyle kısa sürede hayata geçireceğiz. Yerel yönetimlerde tarih yazan destan yazan bir Başbakanımız olması bizim en büyük moral ve enerji kaynağımızdır.

Trabzon eğitim şehridir. Üniversite şehridir. KTÜ üniversitesi ülkemizin köklü üniversitelerinden biridir. Bunun yanında hükümetimizin ve Sayın Başbakanımsın desteği ile kurulan özel Avrasya üniversitesi şehrimizde hizmet vermektedir. KTÜ nde yaklaşık 52.000 öğrenci eğitim görmektedir. Bu anlamda üniversite öğrencilerinin her türlü talep ihtiyaç ve sıkıntılarına cevap verecek Üniversite ile şehri her konuda buluşturacak belediye bünyemizde üniversite birim başkanlığı kurulacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler