Ahmet Çubukçu: "Transfer yapmak için transfer yapmayacağız"

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi, "Takımın başarısı için savaşacak oyuncuları kadromuza katmak için çalışıyoruz" dedi.   Trabzonspor Asbaş

Ahmet Çubukçu: "Transfer yapmak için transfer yapmayacağız"

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi, "Takımın başarısı için savaşacak oyuncuları kadromuza katmak için çalışıyoruz" dedi.
 
Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, kulübü iyi noktalara getirebilmek adına büyük çaba gösterdiklerini söyledi.
 
Transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini belirten Çubukçu, "Transfer yapmak için transfer yapmayacağız.  Trabzonspor’un başarısı için savaşacak oyuncuları takıma kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Bu nedenle işi aceleye getirip hata yapmak istemiyoruz. Trabzonspor taraftarlarının gurur duyacağı bir takım inşa etmek için adımlarımızı ağır ama kararlı bir şekilde atıyoruz. Camiamızın desteği işimizi kolaylaştıracak. Birlikte bu yükü kaldıracağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor