Ağır darbe: 104 IŞİD'li öldürüldü

IŞİD hedeflerine fırtına topu ve hava harekatları ile yapılan operasyonlarda 104 IŞİD üyesinin öldürüldüğü bildirildi. IŞİD' e ait hedeflere yapılan atışlar ve 11 hava hava harekatında 104 IŞİD'li terörist öldürüldü.   IŞİD'e ait hedeflere 233 Fırtına top

Ağır darbe: 104 IŞİD'li öldürüldü

IŞİD hedeflerine fırtına topu ve hava harekatları ile yapılan operasyonlarda 104 IŞİD üyesinin öldürüldüğü bildirildi.

IŞİD' e ait hedeflere yapılan atışlar ve 11 hava hava harekatında 104 IŞİD'li terörist öldürüldü.
 
IŞİD'e ait hedeflere 233 Fırtına topu, 40 Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA), 4 tank ile atış yapılırken, Koalisyon uçakları ile 11 hava harekatı düzenlendi. Yapılan atışlar ve hava harekatında 104 IŞİD'li terörist öldürüldü.
 
Kilis Elbeyli ilçesine ve sınırda bulunan Yüksektepe ile Şehit Yalçın Nane Hudut Karakollarına Suriye'den IŞİD tarafından dün saat 17.55'te toplam 6 roket/top atışı yapıldı. IŞİD'in atış yaptığı mevziler TSK’ya ait hedef tespit sistemleriyle tespit edildi. IŞİD'e ait hedeflere dün saat 18.00’den itibaren 233 Fırtına topu, 40 Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA), 4 tank ile atış yapıldı ve Koalisyon uçakları ile 11 hava harekatı düzenlendi. 
 
Yapılan atışlar ve hava harekatında 104 IŞİD'li terörist öldürüldü ve atış hazırlığı içerisinde olduğu değerlendirilen IŞİD'e ait bir top, bir havan ve 4 ÇNRA mevzii ile IŞİD'in karargah olarak kullandığı 7 bina imha edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler