Ağaoğlu'ndan Trabzon kulübüne dev destek!

Trabzonlu işadamı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da düzenlenen Ofspor gecesinde Ofspor'a yardımda bulundu.Ofspor Başkanı Olcay Saral Haber61.net yaptığı açıklamada ,  Ali Ağaoğlu’nun kulübe 250 Bin TL yardımda bulunduğunu açıkladı.Ağaoğlu’nun yardımından çok mutlu

Ağaoğlu'ndan Trabzon kulübüne dev destek!

Trabzonlu işadamı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da düzenlenen Ofspor gecesinde Ofspor'a yardımda bulundu.

Ofspor Başkanı Olcay Saral Haber61.net yaptığı açıklamada ,  Ali Ağaoğlu’nun kulübe 250 Bin TL yardımda bulunduğunu açıkladı.

Ağaoğlu’nun yardımından çok mutlu olduklarını belirten Saral; Ağaoğlu gibi 5-10 tane daha işadamımız olmalı kulübümüzün bu durumda olmaması için. Ama bu sayı 2-3 civarında olunca 2. Liglerde böyle sürünüyoruz işte. “ dedi.

Takımın geleceği ile ilgili olarakta açıklamalarda bulunan Saral gelecek yıl yeni bir yapılanmanın olacağını söyledi. Kadro ve teknik heyetle görüşmelerin sürdüğünü belirten Saral şu ifadeleri kullandı;

“Sezonun sonuna geldiğimiz için yeni bir kadro yapılanması içindeyiz. Elimizdeki mevcut oyuncuları koruyup koruyamayacağımıza ve anlaşma konusunda emin değiliz. Dolayısıyla dışarıdan arayış içerisindeyiz. Görünen o ki Ofspor yine dışarıdan yaptığı takviyelerle yeni bir takım oluşturmak zorunda kalacak. Teknik heyetle de görüşmemiz var ama henüz anlaşamadık. Yeni bir teknik heyet konusunda arayışarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Mevcut hocamızla da görüşüyoruz ancak henüz anlaşma sağlayamadık.  Takım bu yıl fena olmadı, Ofspor 2. Lig’de  11. Sıraya hiç çıkmamıştı. Lig sonunda ilk 10 içerisinde bitireceğiz gibi görünüyor. Bu sebepten dolayı başarılı görüyor herkes kendini, kümede kalma hedefi varken. Dolayısıyla hocamızında oyuncularımızında değeri artıyor. Talibi olan futbolcularımızda var, hocamızın da talipleri var o yüzden anlaşmakta zorlanıyoruz. Kulüp olarak gelecekte Ofspor için bizim söylediğimiz şuydu; Ofspor yoğun bakımdaydı ilk yıl, ikinci yıl biz onu servise çıkardık, üçüncü yılda da borçları tamamen  bitirebilmeyi hedefledik. İnşallah Ofspor’un yoğun bakım , servis derken ev istirahatine çıkıp koşacağı günlerde göreceğiz.”

Haber:Doğan Alayoğlu / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler