Adı Trabzonspor'la anılan yıldızdan flaş açıklama

Son günlerde adı Trabzonspor'la sıkça anılan ve 2013 yılında transfer olduğu St. Etienne’de inişli çıkışlı bir performans sergileyen Mevlüt Erdinç ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Fransa’nın saygın gazetelerinden L’Equipe’in haberine göre St. Et

Adı Trabzonspor'la anılan yıldızdan flaş açıklama
Son günlerde adı Trabzonspor'la sıkça anılan ve 2013 yılında transfer olduğu St. Etienne’de inişli çıkışlı bir performans sergileyen Mevlüt Erdinç ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.
 
Fransa’nın saygın gazetelerinden L’Equipe’in haberine göre St. Etienne, yaz döneminde birçok oyuncusuyla yollarını ayıracak. Gazeteye göre takımın iki önemli ismi Max Gradel ile Franck Tabanou’ya ciddi talipler var. Özellikle Tabanou için Swansea’nin devrede olduğu belirtiliyor.
 
Mevlüt Erdinç’in durumu ise henüz belirsizliğini koruyor. L’Equipe’e göre, Türkiye’den gelecek bir teklifin kabul edilme olasılığı oldukça yüksek. Son dönemde Trabzonspor’un adı milli golcüyle birlikte anılıyordu.
 
28 yaşındaki forvet geçen ay L’Equipe gazetesine verdiği röportaj Türkiye’ye dönüş sinyalleri vermişti: “Ben buraya iki saatlik mesafede doğdum, burada kendimi evimde hissediyorum. Ama kariyerime yurt dışında devam edebilirim. Ve bunun da memleketim Türkiye olma ihtimali oldukça güçlü."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor