Adı değişti

Atlasjet faaliyetlerini AtlasGlobal markası ile sürdürecek.  Kurumsal kimliğini değiştiren marka artık yola AtlasGlobal olarak devam edeceğini açıkladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre; projenin ilk adımlarının attıklarını ifade eden AtlasGlobal Havayol

Adı değişti
Atlasjet faaliyetlerini AtlasGlobal markası ile sürdürecek. 
 
Kurumsal kimliğini değiştiren marka artık yola AtlasGlobal olarak devam edeceğini açıkladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre; projenin ilk adımlarının attıklarını ifade eden AtlasGlobal Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “2 uçak ile başladığımız bu serüvene bugün 22 uçaktan oluşan global bir filoyla devam ediyoruz. Filomuzu yakın zamanda genişletmek ve destinasyonlarımızı yurtiçi ve dışında çeşitlendirmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Çok kısa zamanda bu gelişmeleri de paylaşıyor olacağız. Büyüme stratejimize paralel olarak artık sadece Türkiye değil, dünyanın farklı bölgeleri de radarımızda. Bu nedenle yola AtlasGlobal markasıyla devam etme kararı aldık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler