Acun Ilıcalı'dan ilginç dizi

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalı yeni sezon için iddialı bir dizinin hazırlıklarına başladı. Yine bir Kore dizisi uyarlaması olacak Zemheri dizisi Ocak 2016′dan itibaren TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Paramparça ve Serçe Sarayı gibi di

Acun Ilıcalı'dan ilginç dizi

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalı yeni sezon için iddialı bir dizinin hazırlıklarına başladı. Yine bir Kore dizisi uyarlaması olacak Zemheri dizisi Ocak 2016′dan itibaren TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Paramparça ve Serçe Sarayı gibi dizilerin yapımcısı olan Endemol Türkiye’nin yeni dizisi olan Zemheri, bir Kore dizisi olan ve yayınlandığı dönemlerde çok sayıda ödül kazanan Resurrection isimli dizinin yerli uyarlaması olacak.

Henüz senaryo ve cast çalışmaları süren dizinin başrol oyuncuları ise önümüzdeki aylarda kesinlik kazanacak. Ocak ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak olan Zemheri dizisinin TV8′in yeni dönemdeki iddiaları yapımlarından biri olacağı belirtiliyor.

khqz1_1437811590_644.jpg

2005 yılında yayına giren ve 24 bölümden oluşan Resurrection, ikizinin yerine geçip düşmanlarından tek tek intikam alan Ha-Eun’un hikayesini konu alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya