‘Acil serviste doktor yok’ tartışması

Acil servise saat 21.30 sıralarında hasta getirdiğini belirten Aydın Tatar, “Doktor yok dediler. Hastamı özel hastaneye götürdüm. Parayla muayene ettirdik” dedi. Doktorların rapor alarak izne çıktığını iddia eden başka bir hasta yakını ise, “İnsanların ha

‘Acil serviste doktor yok’ tartışması

Acil servise saat 21.30 sıralarında hasta getirdiğini belirten Aydın Tatar, “Doktor yok dediler. Hastamı özel hastaneye götürdüm. Parayla muayene ettirdik” dedi. Doktorların rapor alarak izne çıktığını iddia eden başka bir hasta yakını ise, “İnsanların hayatı söz konusu. Özele nasıl götürelim, parası olan var, olmayan var” iddialarını ortaya attı. Ancak dün Başhekim Necati Şaşkın, “Acil servisimizde sadece bir doktor nöbet sırasında rahatsızlandığı için rapor almış. Acil servisimizde 6 doktorumuz, toplam 374 hasta muayene etmiştir” dedi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevlisi ve İstanbul Tabip Odası yetkilileri de kendilerine gelen bir şikâyet olmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler