AB’nin Türkiye yansımaları fotoğrafları Trabzon’da sergileniyor

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, geleceğimiz ve toplum için  gençlerimizin sanat faaliyetlerine daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğine işaret etti.   Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin otuzuncu kez düzenlediği yılın basın fotoğrafları yarışmasında i

AB’nin Türkiye yansımaları fotoğrafları Trabzon’da sergileniyor
TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, geleceğimiz ve toplum için  gençlerimizin sanat faaliyetlerine daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğine işaret etti.
 
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin otuzuncu kez düzenlediği yılın basın fotoğrafları yarışmasında ilk kez düzenlenen  ‘Avrupa Birliğinin Türkiye’ye yansımaları’ başlıklı özel kategorisinde ödül alan ve seçilen toplam 25 eserden oluşan sergi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde sergilenmeye açıldı.
 
Serginin açılışı gerçekleştiren Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu yıl boyu gerçekleştirilen sanat çalışmalarından fazlasıyla memnunluk duyduklarını söyledi. Sanatın sergilenmesi konusunda da TTSO’nun duyarlı davrandığını dile getirdi. Trabzon’da var olan sanat çalışmaları ve aktivitelerini sanatseverlerle birlikte daha genç nesillere ulaştırmaya hedeflediklerini belirtti. Bu alanda bilinçlendirme faaliyetlerine katkı vermeyi amaçladıklarını aktardı.
 
Hacısalihoğlu, “ Bu geleceğimiz için ve toplum için yapabileceğimiz en faydalı işlerin başında gelmektedir.” dedi. Başkan Hacısalihoğlu ve katılımcılar eşliğinde sergilenen fotoğrafları gezdi. Serginin açılışının ardından katılımcılara kokteyl sunuldu. Tüm vatandaşların ziyaretine açık olan sergi 9 Ekim 2015 Cuma günü saat 17.00’a kadar ücretsiz gezilebilecek.
 
Karpuz TTSO AB Bilgi Merkezi ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği organizasyonunda açılan sergi Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından Türkiye’de Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağının desteklenmesi projesi kapsamında gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler