9 yaşındaki çocuk asılı bulundu!

Konya’da oyun oynamak için çıktığı evin damında çamaşır ipine asılı halde bulunarak hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.Olay, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Dere Aşıklar Mahallesi Tekke Sokak içerisinde bulunan bir evde meydana

9 yaşındaki çocuk asılı bulundu!

Konya’da oyun oynamak için çıktığı evin damında çamaşır ipine asılı halde bulunarak hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Dere Aşıklar Mahallesi Tekke Sokak içerisinde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, oyun oynamak için sokağa çıkan 9 yaşındaki Y.S. merdivenlerden evin damına çıktı. Damda oyun oynayan Y.S. nasıl olduğu henüz belirlenemeyen bir şekilde çamaşır ipine boğazından asıldı. Oğlunun evde ve sokak içerisinde olmadığını gören Hüseyin S, dama çıktı. Hüseyin S. elbiselerin serildiği çamaşır ipinde oğlunu asılı vaziyette buldu. Oğlunu aşağıya indirerek araba ile hastaneye doğru yola çıkan baba Hüseyin S, sağlık ekiplerini arayarak haber verdi. Yolda seyir halindeyken karşısından gelen ambulansa nakledilen Y.S. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Y.S. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra eve giden polis ekipleri Y.S’nin asılı bulunduğu evin damında ve ipte incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulunduktan sonra otopsi için hastaneye gitti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler