80 milyon euroya Real'de

Futbolcu eflatun beyazlılarla 6 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid, yıldız futbolcu için bu akşam imza töreni düzenleyecek. Dünya Kupası'nda kaydettiği 6 golle, altın ayakkabı ödülünün sahibi olan James Rodriguez, önümüzdeki sezondan itibaren Real Madr

80 milyon euroya Real'de
Futbolcu eflatun beyazlılarla 6 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid, yıldız futbolcu için bu akşam imza töreni düzenleyecek.
 
Dünya Kupası'nda kaydettiği 6 golle, altın ayakkabı ödülünün sahibi olan James Rodriguez, önümüzdeki sezondan itibaren Real Madrid'in başarısı için ter dökecek.
 
23 yaşındaki futbolcu, bugün Madrid'de sağlık kontrollerinden geçti ve eflatun beyazlılarla 6 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid, James Rodriguez için saat 21.00'de imza töreni düzenleyecek.
 
İspanyol basınına yansıyan haberlere göre; Real Madrid, James Rodriguez‘in bonservisi için Monaco'ya 80 milyon euro ödeyecek. Real Madrid'de 10 numaralı formayı giyecek Rodriguez’in yıllık 7 milyon euro alacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor