8 yaşındaki kızın midesinden çıkanlar şoke etti!

Çin'de 8 yaşında bir kız çocuğunun hayatı 'saç'ları yüzünden neredeyse kararacaktı! 'Saç yeme hastalığı' olarak bilinen Trikofaji'den muzdarip olan küçük kızın midesinden tam 2 kiloluk saç yumağı çıkarıldı!MİDESİ SAÇLA DOLMUŞ!Sık sık hastalanan ve kilo ka

8 yaşındaki kızın midesinden çıkanlar şoke etti!

Çin'de 8 yaşında bir kız çocuğunun hayatı 'saç'ları yüzünden neredeyse kararacaktı! 'Saç yeme hastalığı' olarak bilinen Trikofaji'den muzdarip olan küçük kızın midesinden tam 2 kiloluk saç yumağı çıkarıldı!

180420151348212827967_2.jpg

MİDESİ SAÇLA DOLMUŞ!

Sık sık hastalanan ve kilo kaybeden küçük kıza teşhis koyan doktor, bir fizik muayenesinin ardından çocuğun karnında bir şişlik fark etti ve yaptığı tarama sonrası, çocuğun midesinde bir nesne olduğunu ultrasonla ailesine gösterdi, fakat bu nesnenin tam olarak ne olduğu ultrasonda çok da açıkça belli değildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler