62 Şehit yakınına iyi haber

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, yaptığı açıklamada, devletin şehit yakınlarına ve gazilere yönelik istihdamla 1996-2014 yılları arasında 16 bin 502 hak sahibinin işe yerleştirildiğini, 2015 yılının sonuna kadar da 35 bin kişinin atamasının öngörüldüğünü be

62 Şehit yakınına iyi haber

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, yaptığı açıklamada, devletin şehit yakınlarına ve gazilere yönelik istihdamla 1996-2014 yılları arasında 16 bin 502 hak sahibinin işe yerleştirildiğini, 2015 yılının sonuna kadar da 35 bin kişinin atamasının öngörüldüğünü belirtti.

Trabzon'da 62 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasının yapıldığını ifade eden Öz, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin bize emaneti olan şehit yakınlarımıza gözbebeğimiz gibi bakmalıyız. Gazilerimiz de bu vatan uğruna gözünü kırpmadan vücudunun belirli uzuvlarını kaybetmiş veya sakat kalmıştır. Hayatlarını bu şekilde idare ettirmeye çalışmaktadırlar. Biz de devlet olarak bu vatandaşlarımıza sahip çıkıp, kimsesiz olmadıklarını kendilerine hissettirmeliyiz. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamalıyız. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset