61.Hükümet'te Bakanlar Kurulu son kez toplandı

61. hükümetin son Bakanlar Kurulu Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında başladı. ‘Özel’ gündemle toplanan Bakanlar Kurul Toplantısı’nda kabine üyelerinin herhangi bir sunum yapmayacağı ve Başbakan Erdoğan’ın üyelere veda edeceği öğren

61.Hükümet'te Bakanlar Kurulu son kez toplandı

61. hükümetin son Bakanlar Kurulu Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında başladı. ‘Özel’ gündemle toplanan Bakanlar Kurul Toplantısı’nda kabine üyelerinin herhangi bir sunum yapmayacağı ve Başbakan Erdoğan’ın üyelere veda edeceği öğrenildi.

10 Ağustos’ta halkın oyu ile Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ağustos’ta yapılacak olan yemin töreni öncesi son kez Bakanlar Kurulu Toplantısı’na başkanlık ediyor.

Bakanlar Kurulu Toplantısı, saat 14.15‘de Başbakanlık Merkez Bina’da başladı. ‘Özel’ gündemle toplanan Bakanlar Kurulu Toplantısı’nda Başbakan Erdoğan’ın üyelere veda edeceği ve kabine üyelerinin herhangi bir sunum yapmayacağı öğrenildi.

HALEF-SELEF AYNI TOPLANTIDA

28 Ağustos’ta yapılacak olan yemin töreni ile Cumhurbaşkanlığı görevini devralacak Başbakan Erdoğan’ın yerine kongrede AK Parti Genel Başkan adayı olarak açıklanan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da Bakanlar Kurulu Toplantısı’ndaki yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler