6 Yeni transefer sahada

6 YENİ TRANSFERSAHADATrabzonspor’un yeni transferlerinden Medjani, Sefa, Cardozo, Constant, Musa Nizam ve Belkalem ise 11’de görev yaparken, yeni transferlerden Gökhan Karadeniz, Deniz Yılmaz, Salih Dursun ve Fatih Atik yedek kulübesinde oturdu. Trabzonsp

6 Yeni transefer sahada

6 YENİ TRANSFERSAHADA


Trabzonspor’un yeni transferlerinden Medjani, Sefa, Cardozo, Constant, Musa Nizam ve Belkalem ise 11’de görev yaparken, yeni transferlerden Gökhan Karadeniz, Deniz Yılmaz, Salih Dursun ve Fatih Atik yedek kulübesinde oturdu. Trabzonspor’un kadroya giren yeni transferleri Rostov maçıyla birlikte ilk kez bir resmi maçta bordo-mavili formayı giydi. 


CONSTANT SON ANDA LİSTEYE GİRDİ SAHAYA 11’DE ÇIKTI


Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ismini UEFA’ya bildirdiği 23 futbolcudan kadro dışı bıraktığı Fransız futbolcu Florent Malouda’nın yanı sıra, Zeki Yavru, İbrahim Demir, Mustafa Akbaş, Caner Osmanpaşa ve Batuhan Artarslan’ı 18 kişilik maç kadrosuna almadı. İsmi son anda UEFA’ya bildirilen listeye eklenen Gineli futbolcu Kevin Constant ise maça 11’de başladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler