6 ayda en büyük sıkıntıyı gördü!

TRABZON İl Koordinasyon Kurulu 2014 yılı ikinci toplantısı Vali Abdil Celil Öz başkanlığında yapıldı. Karadeniz Sahil Yolu’nun çağdaş ulaşım açısından eksiklerini dile getiren Öz, “Her metrekarede bir dükkan, her metrekarede bir apartman ve koca koca blok

6 ayda en büyük sıkıntıyı gördü!
TRABZON İl Koordinasyon Kurulu 2014 yılı ikinci toplantısı Vali Abdil Celil Öz başkanlığında yapıldı. Karadeniz Sahil Yolu’nun çağdaş ulaşım açısından eksiklerini dile getiren Öz, “Her metrekarede bir dükkan, her metrekarede bir apartman ve koca koca bloklar yığını gölgesinde bir yol olmuş. Cepler yapsaydık, yan yollar yapsaydık, arkadan sokaklar yapsaydık böyle olmazdı. Bizim şu anda Darıca’dan Of’a kadar yeni bir çevre yoluna ihtiyacımız ortaya çıkmıştır” dedi. 
 
TRABZON İl Koordinasyon Kurulu’nun 2014 yılı ikinci toplantısı Vali Abdil Celil Öz başkanlığında yatırımları görüşmek üzere Valilik A toplantı salonunda bölge müdürleri, kaymakamlar ve belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Abdil Celil Öz Darıca’dan Of’a kadar yeni bir çevre yolu yapma ihtiyacının kaçınılmaz bir zorunluluk olduğunu söyledi. 
 
Öz, yol kenarında Karadeniz Sahil Yolu üzerinde her metrekarede bir dükkan, her metrekarede bir apartman koca koca bloklar yer aldığını ifade ederek, “Burada bir cep yapsaydık, yan yollar yapsaydık, arkadan bir sokak yapsaydık yolun girişinden belde imarına kadar her şeyi ona göre yapsaydık sonuç böyle olmazdı. Bizim şu anda Darıca’dan Of’a kadar önümüzdeki süreçte yeni bir çevre yolu yapma ihtiyacımız ortaya çıktı. Sahil yolu üzerinde çok kötü bir yapılaşmamız var. Ben buradan çıkıyorum Of’a gidinceye kadar sahil yolu edasıyla gidebileceğimiz bir tek tüneller kaldı. Tüneller dışında birkaç viyadük dışında burası sahil yoludur çevre yoludur mantığıyla gidebileceğimiz bir yer yok. Dolayısıyla bu gidişi her gün bozuyoruz. Kendimizi zarara sokuyoruz. Sorunları ilçe belde imarında kendimiz çözmemiz gerekiyor. Bazı ilçelerde iki tane, üç tane giriş var. Daha da fazla olması isteniyor. Böyle olunca sahil yolu olma özelliği kayboluyor. Ordu’da çevre yolu yapılıyor. Ordu’daki çevre yolundan sonra sahil yolunu en fazla kesintiye uğratan birim biz oluyoruz. Darıca’dan Arsin’e kadar kesinti var” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler