5 öğrenci ilk bine girdi teşekkürü kızdırdı

Of Solaklı Anadolu Lisesi büyük bir başarıya imza atarak 5 öğrencisi Türkiye genelinde ilk bin içinde yer almayı başardı.Of Solaklı Anadolu Lisesi Müdürü Vehap Kurt bu başarı için öğrencilerin de yer aldığı bir reklam panosu hazırlatıp ilçenin dört bir ya

5 öğrenci ilk bine girdi teşekkürü kızdırdı

Of Solaklı Anadolu Lisesi büyük bir başarıya imza atarak 5 öğrencisi Türkiye genelinde ilk bin içinde yer almayı başardı.

Of Solaklı Anadolu Lisesi Müdürü Vehap Kurt bu başarı için öğrencilerin de yer aldığı bir reklam panosu hazırlatıp ilçenin dört bir yanına astı. Okul Müdürü Kurt’un hazırlattığı teşekkür panosunda Of Kaymakamına, Of Belediye Başkanına Of İlçe Müdürlüğü ve Gürpınar İlim ve Hizmet Vakfı’na teşekkür etmesi ilçede büyük bir tartışmayı getirdi.

Mesajda şu yazıyordu; “Üniversite sınavında üstün başarı gösteren öğrencilerimize maddi ve manevi desteği bulunan Of Kaymakamlığına, Of Belediye Başkanlığına, Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gürpınar İlim ve Hizmet Vakfına ve Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Of Solaklı Anadolu Lisesi Müdürlüğü”

Bu mesaj ilçede bazıları tarafından, “Neden bir okul müdürü bu mesaja ihtiyaç duyar. Neden böyle bir teşekkür mesajı yayınlar, birilerine yağ mı çekiliyor? Bu mesaj öğrencilerin başarısını gölgeledi” diye eleştiri konusu oldu.

O 5 öğrenci şu şekilde;

Elif Hacımustafaoğlu
Dil 1 486 puan
Türkiye 145’incisi.

Deniz Çilingir
Dil 1 437 puan
Türkiye 538’incisi.

Öznur Kurt
TS 1 436 puan
Türkiye 944’incisi

Ozan Kudu
Dil 3 446 puan
Türkiye 545’incisi.

Kübra Sadıklar
Dil 3 433 puan
Türkiye 824’üncüsü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam