46 Yok Olan'ın 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de yayınlanan ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun bulunduğu 46 Yok Olan dizisi Pazar günleri yayınlanmasına rağmen yeni bölüm fragmanı hala çıkmadı. Diziyi takip edenler bir an önce yeni tanıtımın çıkmasını dört gözle bekliyor.   46 Yok Olan'da ge

46 Yok Olan'ın 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Star TV'de yayınlanan ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun bulunduğu 46 Yok Olan dizisi Pazar günleri yayınlanmasına rağmen yeni bölüm fragmanı hala çıkmadı. Diziyi takip edenler bir an önce yeni tanıtımın çıkmasını dört gözle bekliyor.
 
46 Yok Olan'da geçen hafta neler oldu?
 
Dizide geçen bölümde büyük yüzleşme gerçekleşti. Murat kendisi ve yaşadıklarıyla yüzleşti. Murat ilacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıklarına cevap aramaktan ısrarla kaçıyordu. Ancak bu defa kendisinin bile hç beklemediği bir şekilde detayları öğreniyor. Murat yağacaüı anlaşma sonucunda herşeyi yeniden başlatır. Ceyla ise babasının ölümünü atlatamamışken yaşayacağı olaylar onu çok farklı biri haline getirir. Selin ise sonunda Murat ile yemeğe çıkar ve gecenin sonunda beklemediği bir sürprizle karşılaşır.
46-yok-olan.jpg
 
Pazar günleri saat 23.00'te ekranlara gelen 46 Yok Olan'ın kadrosunda Erdal Beşikçioğlu'nun yanı sıra Yasemin Allen,Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal, Metin Belgin, Ayça Eren, Selin Uludoğan yer alıyor. Dizinin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem kaleme alırken yönetmenliğini ise Serdar Akar yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem