4 kişinin öldüğü kavgaya ilişkin 4 gözaltı

Gaziantep Valiliği, 4 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.Dün gece Şehitkamil ilçesi Atalar Mahallesi'nde çıkan tartışma sonucunda F.A. ve oğulları O.A. ile Ö.A. isimli şahısların tabanca ile ateş etmeleri son

4 kişinin öldüğü kavgaya ilişkin 4 gözaltı

Gaziantep Valiliği, 4 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Dün gece Şehitkamil ilçesi Atalar Mahallesi'nde çıkan tartışma sonucunda F.A. ve oğulları O.A. ile Ö.A. isimli şahısların tabanca ile ateş etmeleri sonucunda A.H. ve oğulları C.H, F.H, Ş.H. ile O.H. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yaralılardan A.H. ve oğulları C.H, F.H. ve Ş.H. isimli şahıs hayatını kaybetmişti. Gaziantep Valiliği tarafından olayla ilgili yapılan açıklamada, çocuk kavgasından doğan ve ailelerin karışmasıyla 3 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili Gaziantep Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile 4 şüphelinin gözaltına alınarak gerekli tahkikatın başlatıldığı belirtildi.

Yaralı O.H'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, mahallede emniyet tedbirinin devam ettiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem