4 eski bakan hakkında...

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 4 eski bakan ile ilgili verdikleri soruşturma önergesini geri çekeceklerini, yerine daha kapsamlı iddiaların yer aldığı yeni bir önerge vereceklerini söyledi. 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonları çerçevesinde

4 eski bakan hakkında...
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 4 eski bakan ile ilgili verdikleri soruşturma önergesini geri çekeceklerini, yerine daha kapsamlı iddiaların yer aldığı yeni bir önerge vereceklerini söyledi.
 
17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonları çerçevesinde haklarında TBMM'de soruşturma önergesi verilen dört eski bakanın durumu hakkında bugün çok önemli iki gelişme art arda geldi; Önce, eski bakanlar hakkındaki önergelerin 24 Nisan Perşembe günü yapılması planlanan görüşmeleri haftaya ertelendi.
 
Ardından da, AK Parti dört eski Bakan hakkında vermiş olduğu soruşturma önergesini geri çektiğini açıkladı. AK Parti'nin önergesini geri çekmesine ilişkin gerekçeyi de Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın açıkladı. Aydın, önergenin "daha kapsamlı hale getirilmek için geri çekildiğini" söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler