"30 saniye dayanamadık!"

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Başkanı Mustafa Bozbağ, gelecek sezon için yeterli mali desteği bulmaları halinde yönetim kurulu olarak göreve devam etme kararı alacaklarını söyledi.   Bozbağ, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligin

"30 saniye dayanamadık!"
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Başkanı Mustafa Bozbağ, gelecek sezon için yeterli mali desteği bulmaları halinde yönetim kurulu olarak göreve devam etme kararı alacaklarını söyledi.
 
Bozbağ, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligin normal sezonunu 7. sırada tamamladıklarını ve elde edilen sonucu başarı olarak değerlendirdiklerini belirtti.
 
156132.jpg
"30 saniye daha dayansak belki bugün play-off oynayacaktık"
 
Play-off oynama şansını, Multigroup Alanyaspor karşısında son dakikada kaybettiklerini ifade eden Bozbağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Sezona çok da istediğimiz gibi başlayamadık. Haftalar ilerledikçe ve teknik heyet değişikliğinden sonra Giresunspor hak ettiği yere geldi. Başarılı olduğumuz bir sezon yaşadık ama play- off'u kaçırdığımız için de üzgünüz. Dürüstçe, mertçe oynadık ve hiç başka yollara sapmadık. Futbolun sadece saha içerisinde oynandığını herkese gösterdik. Son maçta 30 saniye daha dayanamadık. 30 saniye daha dayansak belki bugün play-off oynayacaktık."
Bozbağ, ligde bu sezon transfere 6,5 milyon lira harcadıklarını ve halen futbolculara 1,5 milyon lira borçlarının kaldığını dile getirerek, kısa zaman içerisinde tüm oyuncuların alacaklarını sıfırlamayı planladıklarını kaydetti.
 
"Hayali bütçe ile hiçbir şekilde devam etmeyeceğim"
 
Yönetim kurulu olarak gelecek sezon için devam etme yönünde isteklerinin olduğunu, ancak bunun kendilerine destek sağlanması halinde mümkün olabileceğine de işaret eden Bozbağ, şunları kaydetti:
 
"19 Haziran'da olağan genel kurul yapacağız. Önümüzdeki hafta mülki amirlerimizle görüşmelerimiz olacak. Sonuçta bu 3 yıllık bir karar. Benim seçildikten sonra bir işi yarı yolda bırakmak çok tarzım değil. Çok yorulduk, yıprandık ama kalbimden devam etmek geçiyor. Hayali bütçe ile hiçbir şekilde devam etmeyeceğim. Bu kulüp ne çektiyse hayali bütçelerden çekti. Bu kulüp ne çektiyse karşılığı olmayan senet ve çeklerden çekti. Biz bu kulübü hayali çek ve senetlerle idare etmedik. Bundan sonra da etmeyeceğiz. Gelecek yılki bütçe hedefimiz 12 milyon lira. Eğer bu bütçeyi sağlayabileceğimize inanırsak devam edeceğiz."
 
3 isimle yollar ayrıldı, 2 isimle prensip anlaşması yapıldı
 
Bozbağ, iç transferde Herve, Waldison ve Bruno ile yolları ayırdıklarını, Dodo ve Abwo'yla da prensip anlaşmasına vardıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler