3 ilde PKK'ya darbe vuruldu!

Diyarbakır'da güvenlik güçlerinin bir teröristi etkisiz hale getirdiği operasyonda, 2 M-16 piyade tüfeği, tüfeğe ait 5 şarjör, 5 el bombası, 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, tüfeğe ait 5 şarjör, 1 Glock marka tabanca ile şarjörü, 15 fişeği, 3 av tüfeği ile bun

3 ilde PKK'ya darbe vuruldu!

Diyarbakır'da güvenlik güçlerinin bir teröristi etkisiz hale getirdiği operasyonda, 2 M-16 piyade tüfeği, tüfeğe ait 5 şarjör, 5 el bombası, 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, tüfeğe ait 5 şarjör, 1 Glock marka tabanca ile şarjörü, 15 fişeği, 3 av tüfeği ile bunlara ait 61 fişek, 1 telsiz, 1 el yapımı patlayıcı ele geçirildi. Terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde devam eden operasyonlarda ise 8 sığınakta, çeşitli cins ve miktarda bin 112 fişek, bir RPG-7 mühimmatı, 6 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler, 4 akü, 1 güneş paneli ile örgütsel doküman ele geçirildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde de 14 ev ve eklentilerindeki aramada, 1 tabanca, 22 fişek, 2 av tüfeği, 3 bilgisayar, 14 cep telefonu ve sim kartları, 94 örgütsel doküman, 7 pasaport, tablet bilgisayar, 18 CD ele geçirilirken 11 kişi terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler