3 DAEŞ militanının Hopa’da gözaltına alındığı iddiası

3 DAEŞ militanının THY'nın İstanbul-Batum seferini yapan uçakla Gürcistan'ın Batum kentine geldikten sonra karayolu ile geçtikleri Artvin'in Hopa ilçesinde gözaltına alındıkları iddia edildi.Edinilen bilgiye göre, THY'nın İstanbul-Batum seferini yapan uça

3 DAEŞ militanının Hopa’da gözaltına alındığı iddiası

3 DAEŞ militanının THY'nın İstanbul-Batum seferini yapan uçakla Gürcistan'ın Batum kentine geldikten sonra karayolu ile geçtikleri Artvin'in Hopa ilçesinde gözaltına alındıkları iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, THY'nın İstanbul-Batum seferini yapan uçakla Gürcistan'ın Batum kentine geldikten sonra karayolu ile Gürcistan-Türkiye sınırını Sarp Sınır Kapısı'ndan geçen ve DAEŞ militanı oldukları belirlenen 3 kişi, bu sabah Hopa Terminali'nde MİT ekipleri tarafından yakalandı. Uyrukları açıklanmayan ve DAEŞ militanı olduğu iddia edilen 3 kişinin eylem hazırlığında olduğu öne sürüldü. Olayla ilgili 3 kişinin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler