250 kaçak göçmen yakalandı

Ayvacık ilçesine bağlı Behramkale köyü güneyinde, içerisinde bir grup düzensiz göçmen bulunan lastik botun hareketsiz kalarak sürüklendiği istihbaratını alan Sahil Güvenlik ekipleri, bölgede çalışma başlattı.Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar taraf

250 kaçak göçmen yakalandı

Ayvacık ilçesine bağlı Behramkale köyü güneyinde, içerisinde bir grup düzensiz göçmen bulunan lastik botun hareketsiz kalarak sürüklendiği istihbaratını alan Sahil Güvenlik ekipleri, bölgede çalışma başlattı.

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar tarafından bahse konu bölgede 51 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ardından Sivrice önlerinden gelen benzer bir ihbarı değerlendiren ekipler, burada da bir bot içerisindeki 51 kişiyi kurtararak kıyıya çıkardı. Behramkale güneyinde, kalabalık bir grup olduğu bilgisini alan ekipler, bu kez bir bot içerisinde 100 kişiyi yakaladı.

Aynı bölge içerisinde, yine Yunanistan’a gitmek üzere tek botla denize açılan 48 kaçak göçmen kurtarılarak Küçükkuyu Limanı’na çıkarıldı. Kaçak göçmenler hakkında işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam