2020 finali nerede oynanacak?

UEFA, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final ve final maçlarının İngiltere’nin başkenti Londra’da Wembley Stadyumu’nda yapılacağını açıkladı.UEFA, ilki 1960 yılında düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın bu yıl farklı bir formatta hayata geçiriyor. U

2020 finali nerede oynanacak?

UEFA, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final ve final maçlarının İngiltere’nin başkenti Londra’da Wembley Stadyumu’nda yapılacağını açıkladı.

UEFA, ilki 1960 yılında düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın bu yıl farklı bir formatta hayata geçiriyor. UEFA Başkanı Michel Platini, İsviçre’nin Cenevre kentindeki Espace Hippomene’de yapılan törende, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’na evsahipliği yapacak 13 ülkeyi açıkladı.

Michel Platini, şampiyonanın final ve yarı final maçlarına İngiltere’nin Londra, 4 çeyrek final maçı ile 3 grup maçının ise Almanya’nın Münih, Azerbaycan’ın Bakü, İtalya’nın Roma, Rusya’nın Saint Petersburg kentlerinin ev sahipliği yapacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor