2 Trabzonsporlu Bakan eski yöneticilerle buluştu

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın Ramada Otelde camiada kenetlenme adına yaptığı toplantıya önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu katıldı ardından Enerji Bakanı Berat Albayrak.   Başkan Muharrem Usta salona giren Bakan Soylu ve

2 Trabzonsporlu Bakan eski yöneticilerle buluştu
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın Ramada Otelde camiada kenetlenme adına yaptığı toplantıya önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu katıldı ardından Enerji Bakanı Berat Albayrak.
 
Başkan Muharrem Usta salona giren Bakan Soylu ve Albayrak’a ‘hoşgeldin’ dedi ve teşekkür etti.
 
Bu dönem çok daha şanslıyız
 
2 bakanımız var şehrimizde. Bakanlar Kurulu’nda da büyük bir ağırlığımız olduğunu öğrendik. Hepimiz Trabzonsporluyuz” ifadelerini kullandı. 
 
Başkan Usta Bakan Süleyman Soylu’yu kürsüye davet etti. Bakan Soylu, “Trabzonspor sadece spor kulübü değildir. Bir hedeftir, bir birlikteliktir, bir ihtiyaçtır. El birliğiyle güç birliğiyle başarıyı Trabzon’a ve Trabzonspor’a getireceğimizi düşünüyorum. Trabzonspor’a emeği geçmiş herkesi takdirle yad ediyorum” şeklinde konuştu.
 
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ise, takımın durumunun daha iyi olmasını beklediklerini söyledi. Albayrak "Takımın durumu inşallah daha iyi olacak. Burada bir sürü akil insan var. Kabinede Trabzonsporlu bakan sayımız 5 tane. Sayı itibarıyla en yüksek dönemlerinden birini yaşıyor. Trabzon hep bir spor şehri oldu ama son 15 yılda sporun her alanıyla ilgiyi yapılan yatırımlarla hakiki anlamda spor şehri olması için her şey var. Yani helvayı yapmak için her şey var. Bir de Trabzon’a yakışır çok güzel stat inşaatı sürüyor. Önümüzdeki sezona yetişmesi için çalışma devam ediyor. Trabzon’da doğmadık ama ailemiz bizi Trabzonlu yetiştirdi. Her platformda sahip çıkmaya çalışıyoruz. Perdenin arkasında ne kadar uğraştığımızı bilen biliyor. Trabzon ne zaman başarılı olduysa tüm şehrin ve Trabzonlular’ın birliği ve beraberliği sayesinde oldu. Birlik ve beraberlik olursa sportif, kültürel, ekonomik başarı da gelir. Birlik ve beraberlik için azami hassasiyeti gösterelim" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem