1.Amatör küme Play-Off gurubu arap saçına döndü

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off  mücadelerin de 5. Hafta geride kalırken işler arap saçına döndü.Bölgesel Amatör Ligine yükselmek için kıyasıya bir yarışın içine giren takımlardan kalan 5 sonunda hangi takımın mutlu sona ulaşacağı merakla beklenirken Play

1.Amatör küme Play-Off gurubu arap saçına döndü

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off  mücadelerin de 5. Hafta geride kalırken işler arap saçına döndü.

Bölgesel Amatör Ligine yükselmek için kıyasıya bir yarışın içine giren takımlardan kalan 5 sonunda hangi takımın mutlu sona ulaşacağı merakla beklenirken Play-Off müsabakaları nefes kesmeyi sürdürüyor.

5. hafta sonunda alınan sonuçlar lig sıralamasını da karıştırdı.

Maçkaspor’un Hekimoğlu Doğanspor’a 1-0 kaybettiği haftada Zağnosspor ligin son sırasında bulunan Söğütlüspor’u 6-0’lık sonuçla farklı mağlup ederek averajını düzeltirken Ortahisar Kanuni –Yalıspor  karşılaşmasında gülen taraf 2-0’lık sonuçla Ortahisar Kanuni oldu.

CMZ Derecikspor –Beşikdüzü Yeşilköy karşılaşması sonucu en çok merak edilen karşılaşmalardan biriydi.90 dakika sonunda gülen taraf Beşikdüzü Yeşilköy takımı oldu.

5. haftanın son karşılaşması Telekomspor ile Akçaabat Sebatspor arasında oynanan karşılaşma tam bir gol düellosuna sahne oldu.Telekomspor karşılaşmada 1-0 öne geçmesine karşın skor 2-2’ye geldi ve bu dakikadan sonra Akçaabat Sebatspor arka arkaya bulduğu gollerle rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardı.

 

Play-Off grubunda 5 hafta sonunda Maçkaspor’un 10 puan ile liderliği sürerken, Ortahisar Kanuni Yalıspor galibiyetiyle puanını 9 yaparak ligde 2. Sıraya yükseldi.

Zağnosspor Söğütlüspor karşısında  aldığı farklı galibiyetle ligde 3. Sıraya yükseldi.

Alacağı galibiyetle ligin yeni lideri olmayı hedefleyen CMZ Derecikspor ise aldığı şok yenilgi ile 8 puan ile ligde 4. Sıraya geriledi.

8 puan ile ligde 4 takım arka arkaya sıralanırken bu takımları 6 puan ile Beşikdüzü Yeşilköy ve Telekomspor takip etti.

Ligde Yalıspor 3 puan  Söğütlüspor ise puansız ligin son iki sırasında bulunuyor.

Play-Off maçları Haber 61.Tv ekranlarında canlı yayınlanması birçok spor severi de memnun etti. Özellikle Trabzon’un ilçelerinden takımlarını desteklemeyen taraftarlar karşılaşmalarını Haber 61 Tv ekranlarından canlı olarak takip ediyor.Lig de 5 hafta sonunda sıralama değişirken bundan sonra kalan 5 hafta içinde fikir sahibi olmasına neden oldu.Her takımın her takımı yenebildiği Play-Off grubunda 6. Hafta müsabakaları da nefes kesecek.

 

 

 

6. Hafta maç programı şu şekilde;

SALI

11:00     Maçkaspor         -             Ortahisar Kanuni FK

13:00     Yalıspor             -             CMZ Derecikspor

15:00     Telekomspor      -             Hekimoğlu Doğanspor

ÇARŞAMBA

13:00     Söğütlü BLD        -              Akçaabat Sebatspor

15:00     Zağnosspor         -              Beşikdüzü Yeşilköyspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler