1461 Trabzon'dan taraftara duyuru

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeni uygulamaya koyulan ve 14 Nisan tarihi ile yürürlüğe giren Passolig uygulaması ile artık taraftarlar kendi isimlerine tahsis edilmiş kartlar ile maçlara giriş yapabilecek.Bu bağlamda 1461 Trabzon yönetimi konuyla

1461 Trabzon'dan taraftara duyuru

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeni uygulamaya koyulan ve 14 Nisan tarihi ile yürürlüğe giren Passolig uygulaması ile artık taraftarlar kendi isimlerine tahsis edilmiş kartlar ile maçlara giriş yapabilecek.

Bu bağlamda 1461 Trabzon yönetimi konuyla ilgili taraftara duyuruda bulundu. Duyuruda:

“20.04.2014 Pazar günü oynanacak olan 1461 TRABZON – KAHRAMANMARAŞSSPOR müsabakasıyla başlayacak PASSOLİG uygulamasında taraftarlarımızın dikkat edeceği hususlar;

*1461 Trabzon Kombine kart sahipleri sezon sonuna kadar passolig kartı olmadan Kombine kartları ile müsabakaya girebileceklerdir.

*Bu sezon kullanılmaya başlanacak PASSOLİG kartları 2014-2015 sezonu sonuna kadar  yani gelecek dönemde geçerli sayılacak ve passsolig kart bedeli de 15 TL olacaktır.

*Trabzonpsor Passolig Kart sahipleri de 1461 Trabzon müsabakalarına aynı kart ile bilet satın alabileceklerdir.

*Passolig kartı almak için bugünden itibaren internetten başvuru yapılabilecek olup; kartlarını 18/04/2014 tarihinde H. Avni Aker stadyumu protokol önünde açılacak olan stanttan alabileceklerdir.

* Ayrca; 18/04/2014 tarihinde açılacak olan stanttan aynı anda kimlik kartlarıyla başvuru yapılıp,6 dk içerisinde passolig kartını teslim alabileceklerdir.

*Maç günleri stanttan başvuru yapılamayacaktır . Aynı gün internetten başvuru yapılıp kart stanttan alınıp maça gidilebilir.

*18 Nisan Cuma günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu Protokol Önünde açılacak stant ile beraber Passolig Kart satışı başlayacaktır.

*Not: Başvurular sadece internet  üzerinden ve H. Avni Aker Stadyumu Önünde açılacak stanttan yapılabilir.

20.04.2014 Pazar günü saat 13.30 da Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanacak

1461 Trabzon – Kahramanmaraşsspor müsabakası bilet fiyatları:

Passolig kart bedeli : 15 TL

Maraton: 2,5 TL        Kapalı : 5 TL                Vip: 10 TL”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler