1461 Trabzon'da transfer

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden 1461 Trabzon, geçen sezon Ukrayna'nın Goverla takımında forma giyen Serge Ognadon Akakpo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Kulüp yönetim kurulu üyesi Cemil Bektaş ve genel menajer Mustafa Özbalıkçı'nın da hazır bulunduğu tören

1461 Trabzon'da transfer

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden 1461 Trabzon, geçen sezon Ukrayna'nın Goverla takımında forma giyen Serge Ognadon Akakpo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Cemil Bektaş ve genel menajer Mustafa Özbalıkçı'nın da hazır bulunduğu törende, Akakpo kendisini 2 yıllığına 1461 Trabzon'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bektaş, imza töreninde yaptığı konuşmada, Akakpo'nun 1461 Trabzon'da önemli işler yapacağına ve takıma katkıda bulunacağına inandığını söyledi.

Akakpo da 1461 Trabzon'a gelmenin kendisini mutlu ettiğini vurgulayarak, "Bordo-mavi-beyazlı takımın başarılarına katkı sağlamak istiyorum. Sahaya çıkıp oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler