1461 Trabzon ince eleyip sık dokuyor

PTT Birinci Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Dış transferde şuana kadar 5 futbolcu ile sözleşme imzaladıkları

1461 Trabzon ince eleyip sık dokuyor
PTT Birinci Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
 
Dış transferde şuana kadar 5 futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını ifade eden Zıvalıoğlu, "Şimdi diğer oyuncular ile görüşmelerimiz devam ediyor. Eksik gördüğümüz bölgelere transferlerimizi yapacağız" dedi.
 
Teknik Direktör Zıvalıoğlu, "En doğru isimleri kadromuza katmak istiyoruz. Alternatifi bol bir kadro oluşturup lige öyle başlamayı planlıyoruz. Transfer çalışmalarımızı kamp başlamadan tamamlayıp yeni oyuncularımızın kampa katılmalarını hedefliyoruz. Dış transferde nokta atışı yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
 
Zıvalıoğlu, şöyle devam etti; "Yeni oyuncularımızı kampa yetiştirebilirsek tam kadro olarak lig hazırlıklarına başlamış olacağız. Eski oyuncular ile yeni oyuncular arasındaki uyum sorununu da daha çabuk atlatmış olacağız. En kısa zamanda kadromuza katmak istediğimiz diğer oyuncuları da transfer edeceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler