1461 Trabzon final maçında

Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Lig'e çıkacak son takım yarın oynanacak play-off finaliyle belli olacak.Spor Toto 2. Lig'de play-off finaline yükselen 1461 Trabzon ile İnegölspor, Alanya Oba Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma

1461 Trabzon final maçında

Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Lig'e çıkacak son takım yarın oynanacak play-off finaliyle belli olacak.

Spor Toto 2. Lig'de play-off finaline yükselen 1461 Trabzon ile İnegölspor, Alanya Oba Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

Maçı kazanacak takım, gruplarında şampiyon olan Yeni Malatyaspor ve Göztepe'nin ardından gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek. 

1461 Trabzon Beyaz Grubu 59 puanla dördüncü tamamlayıp, play-off oynamaya hak kazandı. Çeyrek finalde Ümraniyespor, yarı finalde de Pendikspor'u eleyen Trabzon ekibi, finale çıkmayı başardı.

İnegölspor ise mücadele ettiği Kırmızı Grup'ta 58 puanla dördüncü sırada yer aldı. Çeyrek finalde Hatayspor, yarı finalde de Bandırmaspor'u eleyen İnegölspor, play-off finalinde 1461 Trabzon'un rakibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler