1 Mayısta başlıyor! Şirketleri korku sardı

SMS ve e-mail yoluyla tüketiciye izinsiz gönderim yapılmasının 1 Mayıs'tan itibaren yasaklanması, tüketiciler için bir devrim ancak şirketler 'kurumsal hafızamız siliniyor' endişesi yaşıyor.Pek çok sektörün satışlarında en önemli araçlardan biri SMS ve e-

1 Mayısta başlıyor! Şirketleri korku sardı

SMS ve e-mail yoluyla tüketiciye izinsiz gönderim yapılmasının 1 Mayıs'tan itibaren yasaklanması, tüketiciler için bir devrim ancak şirketler 'kurumsal hafızamız siliniyor' endişesi yaşıyor.

Pek çok sektörün satışlarında en önemli araçlardan biri SMS ve e-mail ile bilgilendirme gönderimi. İnşaattan hazır giyime pek çok sektör şimdilerde bu önemli aracın kaybını nasıl telafi edeceğini tartışıyor.

Örneğin bir gayrimenkul şirketinin satış yöneticisi, "Yıllardır satış yaptığımız müşterilerimizden oluşan bir veri bankamız var. İlmek ilmek oluşturduğumuz bu kayıtlar 1 Mayıs'tan itibaren tamamen çöp olacak, kurumsal hafızamız silinecek" diyor.

Bir başka satış sorumlusu da endişeli:

"Özellikle fiyat seviyesi yüksek ürünlerin satışında SMS ve e-mail ile eski müşterilere bügilendirme çok etkin bir yöntemdir. Sizden zaten alışveriş yapmıştır, sizi bilir. Ona ikinci kez ulaştığında çok önemli oranda bir geri dönüş sağlarsınız."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler